avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta pensionare T.C.I.Az Bucuresti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta pensionare T.C.I.Az Bucuresti

Buna ziua !
Am lucrat in perioada 1979-1984 la T.C.I.Az Bucuresti .Am cartea de munca insa pentru pensionare am nevoie si de o adeverinta.De unde pot face rost de ea?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: nicoletanicoleta , utilizator 16:29, 18 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru această problemă, puteti intreba la Arhivele Naţionale ale României.
[ link extern ] /
Multumesc !

Cornel Vasile a scris:

Pentru această problemă, puteti intreba la Arhivele Naţionale ale României.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? am lasat-o ... Martje Martje Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am lasat-o la ICPE Bucuresti in 1984. Nu pot sa contactez firma ICPE telefonic.. Nici un numar de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din ... Dumitru dana Dumitru dana Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din anul 1979 pană in anul 1984...cum poate lua adeverință pt casa de pensii dat fiind că la acea ... (vezi toată discuția)