avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum trebuie sa procedez in cazul in care doresc sa imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum trebuie sa procedez in cazul in care doresc sa imi reabilitez ...

Cum trebuie sa procedez in cazul in care doresc sa imi reabilitez proprietatea ( prin subzidiri, anvelopare, schimbarea streasinilor cu captarea apei pe proprietatea mea, s.a.m.d.) daca casa mea este pe limita de proprietate cu statul roman care are imobilul inchiriat si chiriasii "fac legea", interzicandu-mi accesul pe proprietatea statului.
Am facut mai multe cereri la primarie, a venit un functionar care a deblocat pe moment situatia dar de fiecare data cand am o lucrare de exemplu: studiul geologic sau studiul pt rezistenta, etc cerute de altfel prin ceretificatul de urbanism emis de primarie sunt in aceiasi situatie?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai curand.
Multumesc!

Va rog sa ma ajutati

Alte discuții în legătură

Pante acoperisuri conform legislatiei Techno Techno Va salut, am o intrebare, vreau sa acopar un carport situat intre limita de proprietate (gard) si casa. Distanta intre gard si casa este de 3,60m. Intentionez ... (vezi toată discuția)
L 50/1991 andiha andiha buna ziua, din dorinta mea de a trai intr-un apartament curat, fara mucegai, si neputand sa aflu de la constructori si nici chiar de la primaria din Timisoara ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica luca luca luca luca Pentru efectuarea unei lucrari partiale de reabilitare termica (nu toate apartamentele au subscris ideii), este necesar certificat de urbanism si autorizatie ... (vezi toată discuția)