avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, mama a trăit in concubinaj neavând nici ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, mama a trăit in concubinaj neavând nici un act ...

Bună ziua, mama a trăit in concubinaj neavând nici un act la îndemână, tata q murit, iar acuma nu mai știe ce să facă
Ultima căsătorie a avut-o în București si este născută in bihor
Acuma locuiește in Constanța fără a fi luată in spațiu
Cum ar trebui să procedeze pentru a putea să fie totul la normal(am 19 ani buletin provizoriu cu domiciliul fără dovada locuință)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:30, 18 Mai 2021

pai, ce vrea sa faca mai exact ?
ce inseamna pt dvs sa revina la normal, la care normal ?
daca nu are cine sa o ia in spatiu, isi face carte de identitate provizorie.

Polistitul care se ocupă cu buletinele mi-a spus că nu-i face până nu are certificat si nici la starea civila
ce certificat?
ce sa faca la starea civila ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au furat toate actele, n-am nici certificat de nastere. cum pot obtine certificatul de nastere? oandrei888 oandrei888 Sunt cetatean roman stabilit in Ungaria, deci figurez cu domiciliu acolo, dar n-am alta cetatenie in afara de cea Romana. As dori sa obtin certificatul de ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute gaborludovic gaborludovic buna ziua as avea si eu o intrebare mi-am pierdut buletinul si certificat de nastere am avut domiciliul la timisoara dar acum nu mai stau in timisoara pot ... (vezi toată discuția)
Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)