avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte pierdute

buna ziua as avea si eu o intrebare mi-am pierdut buletinul si certificat de nastere am avut domiciliul la timisoara dar acum nu mai stau in timisoara pot sa-mi fac buletin provizoriu la cluj pentru eliberarea duplicat certificat de nastere nascut la tg.mures multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:29, 19 Octombrie 2016
Daca aveti o copie de pe fosta carte de identitate , scoateti un duplicat de pe certificatul de nastere de la starea civila -primartia de la locul nasterii. Cartea de identitate noua o veti face cu acel duplicat indiferent unde aveti un spatiu -persoana care sa va ia in spatiu .
Nu se poate cu copie dupa actul de identitate.

gaborludovic, va puteti face carte provizorie la Cluj daca aveti un imobil acolo sau un proprietar care sa va primeasca in spatiu. Apoi depuneti cerere pentru eliberarea unui nou certificat de nastere la Starea civila de care apartine imobilul unde stati in Cluj.
buna ziua, am fost in aceiasi situatie cu buletinul si certificatul de nastere pierdut. Eu m-am dus la primaria de care apartineam cu adressa din buletin, am platiti o amenda, au trimis scrisoare catre evidenta populatiei de pe raza judetului in care m-am nascut iar dupa 3 zile certificatul era gata. urmatorul pas a fost eliberarea buletinului
In 3 zile nu ajunge nici scrisoarea, cum sa intrati in posesia certificatului? Face-ti ce va spune Ares-3 si nu va asteptati sa vina certificatul de la Mures la Cluj in 3 zile, ca nu vine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificat de nastere pierdut de roman plecat temporar in strainatate. rabina rabina Buna ziua, Un cunoscut care e cetatean roman, plecat temporar in strainatate, si-a pierdut certificatul de nastere si buletinul de identitate. Are pasaport ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se poate face daianara1988 daianara1988 Buna dimineata prietenul meu si-a pierdut certificatul de nastere si in mai anul 2011 i-a expirat buletinul ; ei bine in luna august am fost la starea civila ... (vezi toată discuția)