avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fara a anunta executatul
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fara a anunta executatul

Este legala o executare silita fara ca persoana executata sa fie anuntata de actiunea in instanta si finalizata fara cale de atac? Toate acestea in 2 luni de zile. Am aflat ca sunt executata silit in momentul in care banca mi-a dat mesaj ca sunt executata silit (iunie 2020). Este legal asa ceva. acestea s-au intamplat in februarie-aprilie 2020.
pe 5 februarie s-a depus cererea
pe 17 februarie a fost facut dosarul
pe 3 aprilie s-a incheiat fara drept de apel.
timp in care eu nu am stiut nimic si nici nu am fost anuntata.
este legal? se mai poate face ceva acum?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:28, 18 Mai 2021
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
este perfect legal, nu a fost un proces in care sa fiti citata, practic s-a cerut incuviintare pt executarea silita,( cererea se judeca in camera de consiliu), pt o datorie ajunsa la scadenta sau declarata scadent anticipat pt ca dvs nu ati platit ratele la timp.
Mai departe, puteti faceti contestatie la executare, dar aveti nevoie de motive..
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara instiintare stefana88 stefana88 in anul 2007 cineva a facut o rata la altex. si-a achitat toate ratele, poate cu mici intarzieri, dar in final si le a achitat. astazi, a primit o scrisoare la ... (vezi toată discuția)
Executare silita trei3 trei3 Buna ziua Am un proces pe rol cu Asociatia de Propietari pentru un debit restant la intretinere. In primul proces la Judecatorie Instanta a hotarat diminuarea ... (vezi toată discuția)
Proces executare fara citatie paula38 paula38 Buna ziua,am aflat azi de pe siteul judecatoriei ca in data de 23 ian ,a fost un proces in care sa cerut executarea silita ,proces despre care eu nu am stiut ... (vezi toată discuția)