avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua La notar am făcut act dezmembrare al unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua La notar am făcut act dezmembrare al unui teren in ...

Buna ziua
La notar am făcut act dezmembrare al unui teren in 3 loturi (urmeaza sa ridic intabularea de la dansul in 2 săptămâni).
Ideea este că mi a zis sa merg la primarie cu act dezmembrare in termen 30 zile... Nu știu.. Obținere extras cărte Funciara OCPI...
Nu stiu ce sa solicit la PRIMARIA pe baza act dezmembrare...
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ileanabala , utilizator 22:03, 18 Mai 2021
Nu trebuie să solicitați nimic de la Primărie.
Doar să duceți o copie a actului de dezmembrare.
Bună seara
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Dezmembrarea unui teren criscris77 criscris77 buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare si vindere teren in 3 parti iliescuelena iliescuelena Buna ziua , exista un teren care are 2 proprietari , fara constructie, se dezmembreaza pentru a fi impartit in 3 parti, s-a facut de catre cadastrist o ... (vezi toată discuția)