avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA suspendat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA suspendat

Buna ziua,

Am un PFA la care i-am suspendat activitatea in urma cu doi ani. Azi am fost sa il radiez la registrul comertului.
Mai e nececar sa depun vreo declaratie la ANAF?

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 25 Mai 2021
ONRC comunica automat aceasta operatiune catre ANAF si se realizeaza astfel radierea fiscala, fara a mai fi necesara depunerea de catre persoana respectiva a declaratiei la ANAF. PFA are insa obligatia ca in termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului sa depuna declaratia unica cu venitul recalculat.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat, reactivat automat de registrul comertului, anaf cere declaratii gorjdesign gorjdesign Buna ziua, In 2015 am suspendat un PFA. Atunci citisem ca dupa 3 ani daca nu il reactivez se radiaza automat. Va rog, daca aveti un articol referitor la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)