In 2015 am suspendat un PFA. Atunci citisem ca dupa 3 ani daca nu il reactivez se radiaza automat. Va rog, daca aveti un articol referitor la aceasta lege .
In 2022 am aflat ca PFA-ul s-a activat automat in loc sa se radieze automat.
Am fost la registrul comertului si mi-au zis ca "situatia e in aer" si ca singura solutie este sa o radiez. Nu au vrut sa imi dea nici un act pentru perioada 2018-2022. Am radiat-o atunci in 2022.
Acum Anaf-ul imi zice ca ei nu au primit nimic referitor la perioada de suspendare 2018-2022 si ca sa vin sa depun declaratiile pe norma de venit si sa platesc acele taxe. Si ca incepand de anul viitor o sa imi impuna automat pe 2019.
Cum sa procedez ? Exista castig de cauza, vreun avocat din Targu Jiu dispus sa afle mai multe si sa preia cazul ?
Se radiaza automat de la Registrul comertului, nu de la finanțe. Acolo, în toate cazurile de radiere trebuie depusa ultima declaratie unica de închidere a respectivei entități.
Se radiaza automat de la Registrul comertului, nu de la finanțe. Acolo, în toate cazurile de radiere trebuie depusa ultima declaratie unica de închidere a respectivei entități.