avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venit real mai mic decat cel estimat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venit real mai mic decat cel estimat

Buna ziua! Mai am de platit pana pe 25 mai impozitul pe venitul estimat pe 2020. Ce se intampla daca venitul real din 2020 pe care il transmit astazi prin declaratia unica este mai mic decat cel estimat? Tinand cont ca ambele impozite trebuiesc platite pana la data scadenta de 25 mai 2021, Sa platesc doar impozitul pe venitul real si sa ignor pe cel estimat? Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: paultrefu , utilizator 12:51, 19 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa platiti doar impozitul pe venitul real rezultat din declaratia unica depusa acum.
Va multumesc pentru raspunsul rapid ca de obicei domnul Neagu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata spv paultrefu paultrefu Buna ziua! Am depus pe 29 ianuarie 2020 declaratia unica iar astazi am solicitat Obligatiile de plata din SPV pentru a vedea ce am de platit. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pfa Ionatan Roman Ionatan Roman Buna ziua! Mi-am deschis un PFA si sunt chiar la inceput. As avea cateva intrebari: cum platesc impozitul pe venit? Se plateste anual/trimestrial? Ati putea sa ... (vezi toată discuția)
Am deschis un pfa in august 2020 MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Am deschis un pfa in August 2020, sistem real de impozitare. In termen legal am depus declarația cu venitul estimat pt anul 2020. Din acea ... (vezi toată discuția)