avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul in care s-a omis inregistrarea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul in care s-a omis inregistrarea in Revisal ...

Buna ziua,
in cazul in care s-a omis inregistrarea in Revisal a unui salariu brut, de exemplu din anul 2017, dar in softul de salarii apare acea suma bruta, si in declaratia 112?
cum se procedeaza in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 19 Mai 2021
Se va face corectie in Revisal .
chiar daca au trecut ani de zile si brutul nu a fost inregistrat?
prin urmare trebuie refacuta declaratia 112 incepand cu anul 2017?
Chiar dacă a trecut ceva vreme... realitatea se dovedește cu adeverinta de vechime, în care sunt trecute , cronologic, toate modificările la c.i.m..
multumesc,data limita pentru a transmite in Revisal un salariu brut luna aceasta este data de 31 ,mai?(20 zile lucratoare)?
Dacă modificarea se face cu data de 01.05 atunci răspuns este afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)
Plata cas datorat de angajator teom24 teom24 Am o firma cu un angajat pe care am fost nevoit sa-l trimit in concediu fara plata pe o perioada de trei luni.Intrebare: pentru perioada respectiva eu ca ... (vezi toată discuția)
Elementele constitutive salariu vs. adeverinta de vechime vatamta001 vatamta001 Buna ziua, in legatura cu elementele constitutive ale salariului am urmatoarele intrebari: - sporurile permanente (de ex. spor permanent de weekend) se ... (vezi toată discuția)