avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Băiețelul meu face 2 ani în 27 august ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Băiețelul meu face 2 ani în 27 august 2021. Pot ...

Bună ziua! Băiețelul meu face 2 ani în 27 august 2021. Pot reveni în câmpul muncii în 27 iulie și beneficiez de stimulent de insertie? Nu mai trebuie respectate cele minim 60 de zile? Menționez ca tatăl nu își ia luna. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 22 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noile modificari nu mai prevad un termen de minim 60 de zile pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru lunile tatalui giminy giminy Tatal copilului nu doreste sa-si ia concediul de o luna. Am inteles ca eu sa primesc stimulentul, trebuie sa ma intorc la servici cu 60 zile inainte ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)