avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna! Cererea de chemare in judecata care nu cuprinde ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna! Cererea de chemare in judecata care nu cuprinde modul de ...

Buna! Cererea de chemare in judecata care nu cuprinde modul de calcul al valorii obiectului cererii constituie cauza de nulitate a cererii?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:55, 20 Mai 2021
Nu, dar este posibil ca instanța, sub sancțiunea anulării cererii, să vă pună în vedere să precizați care au fost criteriile pe care le-ați avut în vedere la stabilirea valorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea valorii cererii Comunity Comunity Sunt dispozitiile legale si care sunt, care prevad ca justitiabilul sa solicite instantei stabilirea valorii cererii de chemare in judecata ? Multumim (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare-cumparare axinte axinte Buna ziua Ce sanse de castig ar avea un proces pentru anularea vanzarii cu 3000 ron a unui teren de 900mp si casa, in baza articolului 1303 Cod civil (pret ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgent stanceni stanceni Buna dimineata! Am formulat o cerere de chemare in judecata, al carei obiect il constituie o suma de ....USD. In citatia pe care am primit-o instanta imi ... (vezi toată discuția)