avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA dacă cumpar un apartament de la primărie in care ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA dacă cumpar un apartament de la primărie in care stau cu chirie?

Cât trebuie sa plătesc TVA dacă cumpar un apartament de la primărie in care stau cu chirie? Menționez ca am auzit ceva de legea 227/2015 ART 291 alin3 punct c cum ca as putea plăti doar 5% TVA dacă ma încadrez . Mi-aș dori sa stiu exact cât TVA plătesc la cumpărare
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la cumparare imobil in 2022, semnat antecontract. incepator112 incepator112 Buna ziua. Cumparare imobil in 2022, semnat antecontract. Ultima transa achitat in martie 2023. Se presupune sa fie intabulat la sf 2023. Compania consctr ma ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege art. 291 din codul fiscal (legea nr. 227/2015) Ponny Ponny Buna ziua, In legatura cu proiectul de lege privind modificarea art. 291 din Codul Fiscal (Legea nr. 227/2015) pentru majorarea plafoului de TVA de la 5% ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am incheiat o promisiune bilaterala pentru un apartament ... vasilicap vasilicap Buna ziua Am incheiat o Promisiune bilaterala pentru un apartament intr un bloc nou in 2021 cu 5% tva. Am încheiat un act adițional in 2022 in care se ... (vezi toată discuția)