avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ...

Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei persoane pe care nu o cunosc în locul unde era mormântul bunicului.precizez că bunicul este decedat de 25 de ani și mormântul era marcat cu gard metalic și cruce metalica.crucea era aruncata langa gardul cimitirului.am discutat cu preotul satului ,acesta spunandu- mi că nu știe nimic și că cimitirul este in administrarea primăriei.dupa discuția cu primarul acesta mi- a spus că este adevărat dar dumnealor nu au nici o evidență a persoanelor înmormântate in cimitir și că totul se face la mica intelegere între familii.precizez faptul că nu am fost anunțați și nu s- a cerut părerea familiei.as dori un sfat ...care sunt demersurile legale? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alin8 , utilizator 14:55, 25 August 2022
Sunteti foarte inversunata.Sunt curios daca o sa calce picior de procuror prin satul Vladeni ca sa cerceteze cazul dvs. Sa ne tineti la curent.
Cu siguranță!

nicunicolae10 a scris:

Sunteti foarte inversunata.Sunt curios daca o sa calce picior de procuror prin satul Vladeni ca sa cerceteze cazul dvs. Sa ne tineti la curent.

buna ziua ,ce a-ti reusit sa faceti ,,,care este situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profanare mormant? ingropare decedat peste alt loc de veci! AlinaăaaaaaaA AlinaăaaaaaaA Buna ziua , bunicul meu a fost inmormantat in Peciu Nou alaturi de tata si bunica ,cele trei morminte fiind lipite . Practic in stanga este bunica 1998 mijloc ... (vezi toată discuția)
Taxa morminte ibizza ibizza Buna seara.Locuiesc la tara si ca orice om de la tara am rude inmormantate in cimitirul satului, unde nimeni de cand s-a infiintat acest cimitir nu a platit ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va supun atentiei un caz personal,si va rog foarte ... alexyxy alexyxy Buna seara,va supun atentiei un caz personal,si va rog foarte mult sa-mi acordati sprijin explicativ .Preotul satului a dispus inhumarea in locul de veci al ... (vezi toată discuția)