avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cont bancar de PF pentru virarea salariului dar si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cont bancar de PF pentru virarea salariului dar si pentru PFA

Buna ziua,
Problema este urmatoarea: un salariat foloseste acelasi cont bancar (cel deschis pentru salarii) si pentru PFA(nu are un cont special pentru PFA ).Mentionez ca este salariat la aceeasi firma unde are si un contract de colaborare PFA, iar PFA-ul sau este pe norma de venit.Intrebarea mea este:
-este obligatoriu ca banii din CIM si cei din PFA sa se vireze in conturi diferite?
-pentru PFA cu norma de venit, este obligatorie deschiderea unui cont special bancar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:44, 6 Ianuarie 2010
trebuie cont separat pentru a va putea justifica incasarile ca PFA si angajatorul platile catre PFA. Aveti date de indentificare diferite, nr. ordine RC , CUI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - radiere si depunere du Madelines22 Madelines22 Buna ziua! Am cateva intrebari in legatura cu radierea si depundere DU unui PFA. Sunt incepatoare si as dori sa aflu si parerea dvs., desi deja colaborez cu ... (vezi toată discuția)
Conturi bancare cabinet de avocat ContSters33395 ContSters33395 Buna ziua, In ultima vreme au aparit ca ciupercile produse bancare adresate persoanelor fizice independente sub forma unor conturi bancare care sunt ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)