avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzații pe nedrept.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzații pe nedrept.

Bună ziua, în urma cu aproximativ 2 ani la noi în comuna a fost un viol + tâlhărie. De câteva luni încoace tatăl faptasului când se amețește(consumator de alcool), spune prin toate barurile și la toți cunoscuții ca eu cu încă 2 persoane as fi autorul și ca fiul dânsului este în pușcărie fără sa fi avut dea face cu acel viol. Și ca va redeschide proces etc. Eu sunt de acord sa merg oriunde fiindcă habar nu am de acel viol, doar ca unele persoane chiar cred(posibil), ca as fi participat și eu. Ce as putea face, sa merg la politie precum ca el îmi aduce acuzații false, sau? Va rog un sfat.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
johnythelove, utilizator

Alte discuții în legătură

Talharie arlequin85 arlequin85 buna ziua intrucat nu am vreo experienta in drept, as vrea sa va prezint cazul meu si a va pune cateva intrebari. In seara de sambata spre duminica eram ... (vezi toată discuția)
Divort in familie - amenintari cu moartea andrei002 andrei002 Buna ziua.Am o problema cu fostul/actualul cumnat.Sora mea este in divort cu respectiva persoana de aproximativ 8 luni de zile si pana in prezent nu s-a ... (vezi toată discuția)
Falsa acuzatie de viol Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, Am nevoie de un sfat( sau mai multe).Fiul meu a fsot acuzat de viol in 2006 in Irlanda( unde locuim din 1997,familia fiind compusa din parinti si 3 ... (vezi toată discuția)