avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post fictiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post fictiva

Lucrez ca personal contractual intr-o institutie publica si am fost mutata un an cu decizie in alt serviciu (fara act aditional sau schimbarea fisei de post). Mi s-a facut evaluarea anuala facandu-se referire la o fisa de post fictiva/ inexistenta. Am contestat evaluarea si am sesizat neconcordanta la nivelul institutiei, dar nu s-a intamplat nimic; pana acum nu am mers in instanta.
Intrebarea mea este; persoanele care au facut acest lucru - au inventat pur si simplu o fisa de post pe baza careia mi-au facut evaluarea, risca ceva de natura penala? Doar au facut referire la fisa de post inexistenta in evaluare, nu au emis un document propriu-zis/fisa de post.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
dianam5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 23 Mai 2021
De ce nu ati contestat in instanta evaluarea?

La dosarul dvs de personal se exista acea fisa de post?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie...cu cantec JohnJohn JohnJohn Buna seara! Intr-o societate, in cursul lunii februarie, salariatilor li se modifica fisele de post prin modificarea atributiilor (de fapt, prin inscrierea ... (vezi toată discuția)
Contestarea fisei de evaluare IORDANA IORDANA Care este termenul legal in care un angajat bugetar - personal contractual poate contesta in instanta fisa de evaluare anuala? (vezi toată discuția)
Schimbare sau delegare de atributii ? angajatlastat angajatlastat Nu sunt de acord cu mutarea mea in alt compartiment si i-am anuntat de acest lucru. Angajatorul imi modifica continutul muncii pe șest, dandu-mi ocazional ... (vezi toată discuția)