avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ce solutii am pentru a construi pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ce solutii am pentru a construi pe un teren cu destinatia ...

Buna ziua,

Ce solutii am pentru a construi pe un teren cu destinatia "curti constructii" dar pe deasupra caruia trece o retea de joasa tensiune care alimenteaza un operator privat.

Mentionez ca am avut mai multe discutii cu ENEL legate fie de mutarea stalpului pentru ca firele de electricitate sa nu mai treaca pe deasupra terenului meu fie ingroparea acestora.

Cele doua solutii genereaza costuri imense, deoarece ENEL vrea sa fie efectuate pe cheltuiala mea.


Multumesc,
O zi buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Introduceti o actiune in fata instantei de judecata prin care solicitati obligarea ENEL la mutarea stalpului sau ingroparea firelor, motivat de faptul ca prin modalitatea in care acestea sunt amplasate va pun in imposibilitate de a utiliza proprietatea in conformitate cu destinatia acesteia si practic, ii scade valoarea de piata.

O zi buna.
Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca trec fire de tensiune pe terenul meu george2050 george2050 Buna ziua , Am un teren extravilan in Bragadiru . Pe deasupra acestui teren trec fire de inalta tensiune proprietatea posibila a Enel(nu stiu pentru ca nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat un teren pe care intentionam sa construiesc ... cas_ady cas_ady Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care intentionam sa construiesc o casa. In timpul procedurilor de obtinere a autorizatiilor de constructii am primit ... (vezi toată discuția)
Un stalp de joasa tensiune al electrica furnizare este amplasat ... prv_crv prv_crv Un stalp de joasa tensiune al Electrica furnizare este amplasat in curtea mea, iar cablul de energie electrica care alimenteaza casa vecinului meu ... (vezi toată discuția)