avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Sunt căsătorita de 20 de ani si avem o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Sunt căsătorita de 20 de ani si avem o fetita de ...

Bună ziua,
Sunt căsătorita de 20 de ani si avem o fetita de 6 ani. De un an de zile m-am mutat cu părintii la țară, soțul rămânând în București sa lucreze si vizitandu-ne cam la 1-2 luni.
Am incercat să il conving să ne mutam cu toții la țară, dar nu vrea să audă, el vrea doar în București. Fetiței îi place foarte mult la țară, iar eu vreau să îi ofer aici fructe și legume proaspete, părinții mei au destul de teren pentru cultivare, iar eu vreau să ii ajut în această activitate (am și un PFA in traduceri in/din limba engleza, dar nu am mereu lucrari).
In cazul in care imi forteaza mana cu un divort, ma intereseaza ce se poate intampla cu fetita, cum se stabileste cu cine sta? Ea este foarte atasata de mine si nu ar pleca singura doar cu tatal ei, dar el are avantajul ca are venituri mai mari si noi avem inca domiciliul legal in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: camelia costache , utilizator 10:06, 24 Mai 2021
Nu conteaza ca aveti domiciliul in Bucuresti, nu asta e un avantaj pt tata.
Conteaza sa dovediti ca interesul copilului e sa ramana cu dvs la tara.
Mulțumesc, înțeleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare copil minor sub 2 ani oana14 oana14 Buna ziua. Vreau sa divortez de sot si fetita de 1 an jumate sa ramana cu mine. Adresa mea din buletin, dar si a sotului, este la parintii lui. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copii nascuti in strainatate ce acte imi trebuie ca sa-l fac? nichitean nichitean buna. ma numesc luminita si am o fetita de 2 ani nascuta in spania.as vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentre ai face certificat de nastere romanesc.eu sunt ... (vezi toată discuția)