avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si incredintare copil minor sub 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si incredintare copil minor sub 2 ani

Buna ziua. Vreau sa divortez de sot si fetita de 1 an jumate sa ramana cu mine. Adresa mea din buletin, dar si a sotului, este la parintii lui. Eu acum locuiesc cu fetita la parintii mei. Ar trebui sa imi mut domiciliul la acestia? Sau sa imi mut domiciliul la apartamentul meu si al sotului, care momentan este inchiriat? Cand se face ancheta sociala conteaza domiciliul meu? Multumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:09, 29 Martie 2011
La ancheta socială contează adresa la care locuiţi (la părinţii dvs.) dacă doriţi încredinţarea fetiţei.
Sa specifici adresa de la parintii tai si ar fi bine acolo sa ai destul loc,eventual o camera pt voi doua,sa nu fiti prea inghesuiti in locuinta.
Incercati un Acord de mediere la mediator, care sa cuprinda si dorinta ambilor soti ca minora sa ramana la mama, si este posibila evitarea anchetei sociale.

[EDITAT]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Nu zic ca medierea nu este buna...dar daca nu va intelegeti e in zadar...o sa platiti un onorariu si atat...mai bine va faceti mutatia, adunati probe ca este in interesul minorei sa va fie incredintata ...si asa, ca mama , aveti sanse mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As avea nevoie de un sfat legal privind custodia/incredintarea/domiciliul unui minor ContSters318451 ContSters318451 Dupa cum am mentionat in titlu, este vorba de un copil minor in varsta de 3 ani, rezultat in urma unui concubinaj. Povestea pe scurt e cam asa: timp de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am pentru obtinerea custodiei copilului minor alberto-eby alberto-eby de curin sotia a depus cerere de divort ,in urma casatoriei a rezultat o fetita care are virsta de 5 anisoti ,impreuna am cumparat un apartament care l-am ... (vezi toată discuția)
Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)