avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract prestãri servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract prestãri servicii

Ca PFA e suficient să se încheie un contract cu un SRL în care este specificat că PFA (prestatorul) va presta lucrări de zidărie (spre exemplu) la preţul de x lei / m2 pe o perioadă de un an si după aceea în funcţie de lucrările efectuate să emită facturi sau mai trebuie alte acte adiţionale în care trebuie specificat locaţia unde vor fi efectuate aceste lucrări şi eventual suprafaţa ce urmează să se construiască. Mi-ar fi de un real ajutor răspunsul dvs! Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Katri , utilizator 16:00, 6 Ianuarie 2010
cel mai bine ar fi sa fie inscrise toate amanuntele, locatie, pret, durata pe care se va desfasura, modul de procurare al materialelor, calitatea lor, etc.
Mulţumesc pentru răspuns!
Ideea era că SRL-ul vrea să facă lucrări de zidărie numai când îi permite situaţia financiară, ceea ce înseamnă că la momentul încheierii contractului nu va ştii ce lucrări urmează să solicite prestatorului. Nelămurirea mea se referea la necesitatea sau nu, a încheierii unor acte adiţionale în care să fie specificate mai exact aceste lucrări sau este suficient ca în contract să fie prevăzut preţul pe metru pătrat şi durata contractului urmând ca în baza acestuia să fie emise facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestãri servicii cu pfa Katri Katri Se poate încheia un contract de prestări servicii de către un srl cu un pfa prin care sa nu se stabilească preţul decât prin acte adiţionale în ... (vezi toată discuția)
Neprestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului veronicapopa veronicapopa Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)