avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! La vreo 40 km de Iasi am o gradina de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! La vreo 40 km de Iasi am o gradina de aprox. 1000 ...

Buna ziua! La vreo 40 km de Iasi am o gradina de aprox. 1000 mp de la mama mea, care traieste, cu probleme de sanatate. Pe suprafata respectiva exista 3 acte, toate valabile, dar suprafatele care apar pe acele acte, nu sunt identice (din neatentie), adica de-a lungul anilor s-au trecut alte valori numerice, dar suprafata este doar una singura. Din aceasta cauza, acum nu pot intabula suprafata respective, pentru ca apoi sa o vand. Mai precizez, ca am trecut printr-un proces, care s-a incheiat cu o hotarare de respingere a cererii de intabulare. Caut pentru consultanta, un domn/doamna avocat care sa ma indrume, sa imi spune ce pasi trebuie facuti, pentru a intra in normalitate cu suprafata respectiva! Multumesc mult! Gavriloaiei

Alte discuții în legătură

De ce nu mi s-a aprobat intabularea la tot terenul mostenit? ionut daniel ionut daniel Buna ziua,am mostenit un teren de o suprafata de 12700 mp din care 1000 mp curti contructii si .,din care OCOT a aprobat dupa succesiune pentru intabulare ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mama a cumpărat o casa + teren în 1986 de la o ... 1357x 1357x Bună seara! Mama a cumpărat o casa + teren în 1986 de la o doamna Veronica care cumpărase proprietatea în 1981 de la un domn Ion. Între Veronica și Ion ... (vezi toată discuția)
Reinscrierea unui teren in proprietate laviniaruth laviniaruth In anul 1985 am primit prin donatie de la bunica o casa si gradina aferenta (2000 mp). La incheierea actelor cf. legii din vremea respectiva terenul mi-a fost ... (vezi toată discuția)