avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pavilion apicol - vanzare / succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pavilion apicol - vanzare / succesiune

Buna ziua ! Va prezint urmatoarea problema...: in urma decesului tatalui meu, am facut succesiunea pt o parte din bunuri dar el avand si un pavilion apicol, nu l-am introdus in succesiune deoarece la vremea respectiva nu gasisem actele pavilionului. Acum, acest pavilion as vrea sa-l dau cuiva contra unei sume pana in 1000 lei, acea persoana fiind mai in varsta, spune ca nu il intereseaza sa o inmatriculeze si deduc ca nici nu ar vrea sa plateasca impozit pe ea, o tine doar la el in gradina. Exista vreo procedura in urma careia as putea " vinde " acest pavilion fara a fi obligata sa fac certificat de mostenitor suplimentar, respectiv contract de vanzare cumparare tinand cont ca el nu doreste sa inmatriculeze acest pavilion ? Multumesc anticipat pt raspuns .
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
marina235, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o remorca prin contract de mana/notar? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Problema este un pic incurcata, eu am cumparat un pavilion apicol acum 5 ani. Am facut act de V/C la un chiosc ptr acte auto. Pavilionul apicol nu avea frane ... (vezi toată discuția)
Soția a decedat. am un băiat major și o fata de 35 ani cu ... Gicarosca Gicarosca Soția a decedat. Am un băiat major și o fata de 35 ani cu gradul I grav de handicap ( retard mental sever epilepsie etc) cum pot face taxa de succesiune la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)