avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Logica radierii PFA-ului
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Logica radierii PFA-ului

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu logica evenimentelor: Daca am radiat un PFA in aprilie 2021, dar inca nu am platit taxele pentru 2021, decat pentru 2020, cum se poate radia cand inca n-am incheiat socotelile cu ANAF-ul?

pentru ca eu in anul 2022, oricum va trebui sa depun iar declaratia unica cu venitul real realizat (Chiar daca eu stiu care e pentru ca am radiat) si sa platesc. Desigur, pot plati si mai devreme, dar tot va trebui sa depun declaratia finala la anul.

Nu imi este clar atunci, cum poate fi radiat daca inca figureaza cu plati active pana la anul cand vor fi achitate.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratie unica si batai de cap Madelines22 Madelines22 Buna seara! Va rog sa ma ajutati in problematica depunerii si completarii declaratiei unice. Colaborez cu o contabila care mi-a gresit de 5 ori declaratia, ... (vezi toată discuția)
Am deschis un pfa in august 2020 MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Am deschis un pfa in August 2020, sistem real de impozitare. In termen legal am depus declarația cu venitul estimat pt anul 2020. Din acea ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)