avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O persoana cu handicap grav, cu un venit de 500 ron pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O persoana cu handicap grav, cu un venit de 500 ron pe luna (indemnizatie ...

O persoana cu handicap grav,cu un venit de 500 ron pe luna (indemnizatie de handicap ) poate avea vreo facilitate in fata instantei intr-un proces de revendicare teren ? Ma refer la faptul ca trebuie sa suporte onorariul de avocat, onorariul de expert, taxa de timbru s.a
m.d. si accesul la justitie este blocat din motive pecuniare.Are peste 75 de ani si bancile nu-i acorda imprumut. Precizez ca este proprietar in indiviziune al unor terenuri si al unei casei vechi dar acestea nu-i aduc niciun venit fiind in mediul rural Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Taxa expertiza xp-kry xp-kry Speta in cauza este urmatoarea : 6 terenuri ( curte +locuinta) fac parte dintr-un teren care sunt in indiviziune . Proprietarul \\"A\\" doreste scoaterea din ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoana handicap grav NykyMan NykyMan Buna seara ! Sunt persoana cu handicap grav gradul 1 locomotor si as vrea sa stiu daca imi pot deschide firma I .I cu angajati si ce facilitati fiscale as ... (vezi toată discuția)
Cuantum plata cheltuielilor de judecata adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori sa-mi spuneti cam care ar fi suma la care ajung cheltuielile de judecata in cazul unui proces pentru iesirea din indiviziune si, mai ... (vezi toată discuția)