avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, As dori sa ma ajute cineva cu o nelamurire ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, As dori sa ma ajute cineva cu o nelamurire legata ...

Buna ziua,
As dori sa ma ajute cineva cu o nelamurire legata de un proces verbal pe care vreau sa-l contest.
Inainte de a mi se intocmi procesul verbal de catre politist ,l-am intrebat daca pot sa vad pozele celeilalte masini, ca sa vad unde e zgariata masina care cere daune , dupa cum a reiesit din declaratia pe care a dat-o soferul respectiv.
Politistul mi a spus ca nu se poate asa ceva.
Eu daca fac contestatie la procesul verbal si cer sa mi se arate pozele, exista vreo sansa sa le pot vedea ?
Mentionez ca masina mea nu a avut nici o zgarietura, a vazut si politistul asta, a coborat de 2 ori cu mine sa faca poze, dar totusi mi-a spus ca la cealalta masina se vad zgarieturi. si i -a dat dovada pt reparatie.
Daca se constata de cei de la firma unde avem asigurarea ca nu este zgariata respectiva masina, i se poate refuza reparatia, chiar daca politistul in procesul verbal i- a dat-o ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iluce , utilizator 15:02, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti cere fotografiile ca probe in instanta. Societatea de asigurari poate refuza in general reparatia pentru numeroase motive, indiferent daca au sau nu legatura cu realitatea.
Buna ziua, multumesc frumos pt raspunsul rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 30 zile pentru art 79/2/ oug 195 vyobuz vyobuz Sunt sofer la o societate si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la data de 01.07 2009 a venit la societate un agent de la circulatie si a solicitat sa stea de ... (vezi toată discuția)
La ce faptă se poate încadra polițistul de la tamponări? cricraciun cricraciun M-am deplasat la tamponări împreună cu soția, deoarece un alt șofer susține că soția când a încercat să plece de la semafor și oprindu-se motorul, ... (vezi toată discuția)
Amenda nemeritata SPP SPP buna ziua. incerc pe scurt sa va explic problema mea. am fost la politie sa declar ca mi-a lovit cineva masina. politistul a observat pe masina mea si alte ... (vezi toată discuția)