avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tratare boala Lyme in Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tratare boala Lyme in Germania

Bună ziua. Dorim să ne informăm ce posibilități ar avea o tânără de 20 de ani bolnava de boala Lyme in stadiul III (sora mea), sa se trateze într-un spital din Germania si sa nu trebuiască să plătească spitalizare si alte servicii medicale? Mentionez ca este persoana cu handicap accentuat (gr. II). Se impune luarea în considerare a tratării in Germania, deoarece in țară nu mai avem unde merge cu ea pt ca am fost aproape peste tot si fara rezultate notabile. În continuare face pierderi de memorie si cade din picioare in fiecare zi de nu stiu cate ori. Si situația aceasta e de vreo 4 ani de zile... Sa nu mai spun, pt ca cred ca se subînțelege ca părinții mei sunt storsi pe toate planurile posibile, si mai ales financiar, motiv pt care nu își pot permite să suporte cheltuielile de spitalizare dintr-un spital din Germania. Am ales Germania deoarece am inteles ca aici ar fi cei mai calificați medici in boala Lyme.
Exista unele fundații, asociații umanitare, crucea roșie, etc. care se pot ocupa de asemenea situații? Sau ce alte variante am avea? Orice sfat ne este de ajutor.
De aceea va multumesc anticipat.
O zi bună!

Alte discuții în legătură

Ata nesterila bcristi bcristi acum aproximativ 5-6 luni sotia mea a fost operata de fibron uterin.operatia a decurs normal taietura s-a vindeca mai greu. de aproape doua saptamani au ... (vezi toată discuția)
Doftorit de pompierii de la smur pamfila pamfila Am dubla cetatenie si am venit in vizita la rude in Romania pentru a-i ajuta sa-si repare un grajd la tara. In timp ce lucram cu un flex m-am taiat zdravan ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)