avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Dacă in urma unei licitații a unui bun ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Dacă in urma unei licitații a unui bun mobil, voi ...

Buna ziua! Dacă in urma unei licitații a unui bun mobil, voi obține certificatul de adjudecare, care sunt pașii de urmat?
Se poate vinde bunul mobil ulterior?
Cel mai recent răspuns: Mr Scarlat George , utilizator 14:06, 28 Mai 2021
Daca actul de adjudecare nu este atacat, acesta reprezinta actul dvs de proprietate si ca orice proprietar puteti dispune liber de acel bun.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cumparat prin licitatie . Pasare1 Pasare1 Teren cumparat prin licitatie cistigata dela primarie. Exista proces-verbal semnat de membrii participanti si chitanta de achitare a valorii integrale ... (vezi toată discuția)
Pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare elenealina elenealina Buna ziua, Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi ... (vezi toată discuția)
Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)