avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Tatal meu, nascut in 1964, are decizie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Tatal meu, nascut in 1964, are decizie permanenta ...

Buna ziua. Tatal meu, nascut in 1964, are decizie permanenta de handicap, este pensionat pe caz de boala, are vechime in munca intre 30 si 35 ani (nu stiu daca se pune si armata), intrebarea este daca s-ar putea pensiona anticipat sau care ar fi demersul pentru a se pensiona anticipat, in caz ca se poate? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cand poate beneficia de pensie? lenutasau lenutasau tatal meu a fost pensionar pe caz de boala gradul3 acum cand a fost la comisia medicala i sa rupt decizia si la trimis la munca. este pensionar de boala de 30 ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta cu certificat de handicap bbarbu bbarbu Pensionare limita de varsta cu certificat de handicap Buna ziua, cu rugamintea de a mentiona daca ma incadrez si pot iesi la pensie limita de varsta, adica ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta bbarbu bbarbu Nascut in luna Septembrie 1964, angajat fara intrerupere in munca din 1.8.1983, posesor certificat handicap mediu permanent(cu mentiune cform lg 263, handicap ... (vezi toată discuția)