avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Urmează să fac cununia civilă iar ca 4 ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Urmează să fac cununia civilă iar ca 4 zile după ...

Bună ziua. Urmează să fac cununia civilă iar ca 4 zile după cununie va trebui sa intru in risc maternal sau medical. Medicalul pe ce nume il voi lua pana este gata noul buletin, sau cum va trebui să procedez?
Medicalul va fi eliberat pe numele vechi, pana la eliberarea unui nou act de identitate.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In aceeasi zi,( daca va cununati intr-o zi lucratoare) depuneti actele pentru noul buletin si solicitati o adeverinta din care sa rezulte ca ati depus actele la Serv. de Evidenta a Persoanelor. Adeverinta va fi eliberata pe noul nume. Pe baza adeverintei si a certif. de casatorie veti solicita eliberarea certif. medical al noului nascut. Aveti timp sa mergeti la st. civila pentru inregistrarea actului de nastere a bebelusului, 30 zile dupa nastere. In acest timp o sa vina si buletinul. Sa va traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut cununia civila si am depus actele pentru ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Am facut cununia civila si am depus actele pentru buletin. Eliberarea buletinului dureaza 30de zile. Ar cam trebui sa fie gata. Eu acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere gresit dor_42 dor_42 Buna ziua, La 47 de ani si am descoperit ca data nasterii din certificatul meu este gresita.Drept urmare toate diplomele mele sunt gresite si evident am ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat nastere nou nascut georgiana1102 georgiana1102 Buna ziua, Am ceva probleme cu eliberarea certificatului de nastere pentru nou născut sper sa mă puteti ajuta cu ceva lămuriri si nu numai. Am fost ... (vezi toată discuția)