avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... burse 2020-2021 Buna dimineata. Sunt noua in sistemul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

burse 2020-2021 Buna dimineata. Sunt noua in sistemul bugetar ...

burse 2020-2021
Buna dimineata. Sunt noua in sistemul bugetar si va rog sa ma lamuriti intr-o problema. In anul financiar 2021 am primit buget pt bursele aferente anului scolar 2020-2021. Majoritatea colegilor platesc burse incepand cu luna ianuarie 2021, spunand ca pt. perioada, sept-dec 2020 nu platesc deoarece nu am avut buget atunci pt burse. Imi scapa mie ceva din legislatie? Eu consider ca daca bugetul s-a dat pt bursele aferente an scolar 2020-2021, corect ar fi sa platesc si pt lunile sep-dec 2020 (fac parte din anul scolar 2020-2021).

Alte discuții în legătură

Ce judecatorie are jurisdictia? ce institutie sa fie reclamata ca parat? Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Am nevoie daca puteti a ma indruma cu privire la judecatoria spre care sa ma indrept, si de asemenea ce persoana juridica pot chema in instanta ca ... (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata in sistemul bugetar din luna noiembrie ... Moninica Moninica Buna ziua! Sunt angajata in sistemul bugetar din luna noiembrie 2020. Doar astazi 04.01.2021 am aflat ca am dreptul de a primi vouchere de vacanta pentru anul ... (vezi toată discuția)