avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical acordat de medic de familie depaseste ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical acordat de medic de familie depaseste 10 zile calendaristice

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Medicul de familie poate acorda in aceeasi luna doua concedii medicale cu cod de indemnizatie 01, ambele initiale, cu acelasi cod de diagnostic, care cumulate depasesc 10 zile calendaristice (art. 20 din OMS 15/2018)?

Multumesc frumos,
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical irina_marieta irina_marieta Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediu medical rodia rodia Am urmatoarea situatie: In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala). In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediu de boala initial korkodus korkodus in luna mai am primit concediu de boala initial de la medicul de familie pe care ar fi trebuit sa prelungesc, dar din motive bureaucratice nu am reusit ... (vezi toată discuția)