avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie director

Sunt contabil la o unitatea de invatamant (Gradinita cu program prelungit ). cu
directoare degrevata (avem 12 grupe de copii).Am incadrat-o cu indemnizatie de conducere de 20%, conform " Metodologiei cuprinz. indemn. ce se acorda pers.didactic de conducere din unit. invat. preuniversitar, " conf. art 51 alin 1,2 si 3 din Legea nr.128/1997.
A venit sa-mi spuna ca alte colege, au 25%.Am cautat pe net, dar nu am gasit alte precizari legislative care sa prevada acest lucru.
Ma poate lamuri cineva in acest sens?
LA MULTI ANI!
Steluta Popescu

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare unica 2010 steluta bz steluta bz Va rog sa-mi trimite-ti si mie grila de salarizare unica(bugetari) incepand cu 2010. Deasemeni, daca se poate, sa-mi trimite-ti grila de salarizare in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de conducere la gradinite CRISTINA_PURCAR CRISTINA_PURCAR Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti care este acuma procentul de indemnizatie de conducere conform Legii nr.63/2011? Pana acuma am dat conform Metodologiei ... (vezi toată discuția)
Pentru ca educatoare veche sa se intoarca xandraok xandraok buna ziua avem si noi o problema ,fetita mea este inscrisa la gradinita motoc din sctorul 5, acum este grupa mijlocie anul acesta sa schimbat conducerea iar ... (vezi toată discuția)