avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatia de conducere la gradinite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatia de conducere la gradinite

Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti care este acuma procentul de indemnizatie de conducere conform Legii nr.63/2011?
Pana acuma am dat conform Metodologiei cuprinzand indemn. care s-au acordat pers.didactic de conducere din unitatile de invatamant preuniversitar stabilit cf. art.51 alin.1.2.3 din Legea 128/1997 si anume la Gradinita cu program prelungit cu 5-10grupe am acordat 19% indemnizatie de conducere.
Va rog sa-mi spuneti daca conform Legii 63/2011 indemnizatia de conducere va fi 25% indiferent de nr.grupelor?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Indemnizatie director steluta bz steluta bz Sunt contabil la o unitatea de invatamant (Gradinita cu program prelungit ). cu directoare degrevata (avem 12 grupe de copii).Am incadrat-o cu indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare unica 2010 steluta bz steluta bz Va rog sa-mi trimite-ti si mie grila de salarizare unica(bugetari) incepand cu 2010. Deasemeni, daca se poate, sa-mi trimite-ti grila de salarizare in ... (vezi toată discuția)
Prima instalare invatamant dianna20013 dianna20013 Buna ziua, va rog sa imi spuneti se mai da aceasta prima de instalare? Lucrez deja de 2 ani de zile in invatamant si nu am primit-o. Va multumesc. (vezi toată discuția)