avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatia de conducere la gradinite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatia de conducere la gradinite

Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti care este acuma procentul de indemnizatie de conducere conform Legii nr.63/2011?
Pana acuma am dat conform Metodologiei cuprinzand indemn. care s-au acordat pers.didactic de conducere din unitatile de invatamant preuniversitar stabilit cf. art.51 alin.1.2.3 din Legea 128/1997 si anume la Gradinita cu program prelungit cu 5-10grupe am acordat 19% indemnizatie de conducere.
Va rog sa-mi spuneti daca conform Legii 63/2011 indemnizatia de conducere va fi 25% indiferent de nr.grupelor?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Indemnizatie director steluta bz steluta bz Sunt contabil la o unitatea de invatamant (Gradinita cu program prelungit ). cu directoare degrevata (avem 12 grupe de copii).Am incadrat-o cu indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare unica 2010 steluta bz steluta bz Va rog sa-mi trimite-ti si mie grila de salarizare unica(bugetari) incepand cu 2010. Deasemeni, daca se poate, sa-mi trimite-ti grila de salarizare in ... (vezi toată discuția)
Prima instalare invatamant dianna20013 dianna20013 Buna ziua, va rog sa imi spuneti se mai da aceasta prima de instalare? Lucrez deja de 2 ani de zile in invatamant si nu am primit-o. Va multumesc. (vezi toată discuția)