avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grila de salarizare unica 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grila de salarizare unica 2010

Va rog sa-mi trimite-ti si mie grila de salarizare unica(bugetari) incepand cu 2010.

Deasemeni, daca se poate, sa-mi trimite-ti grila de salarizare in invatamant, conform Legii 221/2008.
Avem hotarare judecatoreasca de aplicare a acestei Legi.

MULTUMESC !
Steluta
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
steluta bz, utilizator
Aveti putina rabdare sa se publice legea in Monitorul Oficial.
Aveti aici ultima varianta propusa spre promulgare,varianta de pa site-ul camerei deputatilor
[ link extern ]
Sunt contabil la o unitatea de invatamant (Gradinita cu program prelungit ).Avem
directoare degrevata (avem 12 grupe de copii).Am incadrat-o cu indemnizatie de conducere de 20%, conform " Metodologiei cuprinz. indemn. ce se acorda pers.didactic de conducere din unit. invat. preuniversitar, " conf. art 51 alin 1,2 si 3 din Legea nr.128/1997.
A venit sa-mi spuna ca alte colege, au 25%.Am cautat pe net, dar nu am gasit alte precizari legislative care sa prevada acest lucru.
Ma poate lamuri cineva in acest sens?
LA MULTI ANI!
Steluta Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie director steluta bz steluta bz Sunt contabil la o unitatea de invatamant (Gradinita cu program prelungit ). cu directoare degrevata (avem 12 grupe de copii).Am incadrat-o cu indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare in invatamant conf legii 221/2008 steluta bz steluta bz Am doua nelamuriri: 1) Incepand cu noiembrie 2009 (de cand am inceput aplicarea L221/2008), se mai acorda marirea de 1/25 fata de transa anterioara de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de conducere la gradinite CRISTINA_PURCAR CRISTINA_PURCAR Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti care este acuma procentul de indemnizatie de conducere conform Legii nr.63/2011? Pana acuma am dat conform Metodologiei ... (vezi toată discuția)