avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca nu ajung la intelegere cu firma de asigurari unde ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca nu ajung la intelegere cu firma de asigurari unde imi pot ...

Buna ziua,
Daca nu ajung la intelegere cu firma de asigurari unde imi pot cauta dreptatea mai departe? Am banuiala ca firma de asigurare a cazut la intelegere cu vinovatul, este posibil asa ceva? In cat timp au obligatia sa solutioneze un dosar de distrugere din locuinta?
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2021
gev, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:10, 28 Mai 2021
Puteti face o reclamatie la ASF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu ajung la intelegere cu firma de asigurari unde imi pot cauta dreptatea mai departe? gev gev Buna ziua, Daca nu ajung la intelegere cu firma de asigurari unde imi pot cauta dreptatea mai departe? Am banuiala ca firma de asigurare a cazut la intelegere ... (vezi toată discuția)
Constatarea amiabila nu este de ajuns pentru recuperarea prejudiciului?! Inter2001 Inter2001 In urma unui accident minor am intocmit o constatare amiabila cu cel care mi a avariat masina. Ulterior acesta nu s a mai prezentat la sediul asigurari pentru ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari amana constatarea daunei Catalin02 Catalin02 Acum o saptamana, chiar mai bine, am avut un incident. Am o casa la tara intr-o curba si intr-o seara soferul unui autobuz a adormit la volan si a intrat in ... (vezi toată discuția)