avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, in conditiile in care Termoenergetica nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, in conditiile in care Termoenergetica nu isi indeplineste ...

Buna ziua,
in conditiile in care Termoenergetica nu isi indeplineste obligatiile de furnizare a apei calde, motivul fiind "Parametrii insuficienți pentru furnizarea agentului termic", dar pe teava de apa calda curge apa rece, care este inregistrata de sistemul de contorizare ca apa calda si pentru care se emite factura, de ce trebuie sa platim un serviciu de care nu beneficiem?
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 19:19, 27 Mai 2021
Plata se efectuează în funcție de ce inregistreaza contorul de la subsolul blocului în corelație cu apometrul individual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defectiune sau inselaciune t-eugen t-eugen M-am mutat intr-unul din apartamentele unui bloc si am observat ca apa calda vine dupa o perioada mare de timp, binenteles lasand robinetul sa curga. Cei de ... (vezi toată discuția)
Apa calda, pret vladanicu vladanicu buna ziua ma numesc vlada nicu nu am anteles de ce platesc apa calda 21 lei metru cub si celelante scari platesc 18lei si anul trecut am platit 25 lei ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva? apometru de apă caldă montat pe conducta de apă rece amk1243 amk1243 Buna ziua. Pe teava de apa rece, vecinul si a montat un apometru de apa calda si transite indexul de apa rece ( inregistrat de apometrul de apa calda, care ... (vezi toată discuția)