Bună ziua,
Am primit o citație în care tatăl meu este inculpat pentru săvârșirea infracțiuni de amenințare c. p 206.El are probleme psihice și se afla sub un tratament medical.
În respectiva citație apare un nr de dosar penal de genul 348/P/2021.
Care este însemnătatea acestui nr de dosar.?Adică asta înseamnă că el se afla încă la politie pana când va fi trimis în instanta sau cum? Nu găsesc nici un dosar deschis la judecatorie.
S-a prezentat la politie, l-au dus la expertiza medicala.,a fost internat imediat după aceasta. A trecut o luna de când este internat și nimeni nu ne mai spune nimic.Nu știm dacă are deschis un dosar penal și doctori ne spun că nici ei nu știu și că încă așteaptă expertiza medicală.
În trecut în 2011 a mai avut probleme cu același vecin pe care l-a amenințat atunci cu un topor. și a fost internat atunci 6 luni. Acum i-a adresat niște înjuri ,acesta făcându-i din nou plângere ptr amenințare..
*Exista posibilitatea ca pe fondul acestei recidive și pe fondul fricii exprimate de alți vecini fata de el, chiar dacă el nu a trecut la fapte sa fie internat definitiv.?
Abuz de putere
i_man
Buna ziua, in anul 94'' parinti mei au cumparat o casa cu teren calea de acces de atuci fiind un drumusor de circa 3 metri latime, tatal meu la latit facandu-l ... (vezi toată discuția)