avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... proaspat angajat in functia de consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

proaspat angajat in functia de consilier juridic

Buna ziua!
Sunt absolventa 2009 si astazi am reusit sa ma angajez consilier juridic. Sunt incantata!=D>
Problema este ca va trebui sa reprezint mai multe societati in instanta si imi este foarte frica de ceea ce urmeaza, pentru ca teoria este una iar practica alta.:((, sa nu mai pomenesc de faptul ca domeniile in care o sa activez nu mi-au placut deloc la facultate si am studiat foarte putin.:sorry::D
In principiu o sa lucrez pe domeniile dr. administrativ, comercial, fiscal.....
Ma poate ajuta cineva cu cateva legi pe care sa le citesc si de care o sa am nevoie sau daca este vreun binevoitor sa imi trimita pe adresa de mail (ana.juridic@yahoo.com) modele de cereri, actiuni, documente de care as avea nevoie in viitor. De asemenea astept sfaturi privind pasi pe care trebuie sa ii urmez la inceputul carierei.:D
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emil Lasconi , Consilier juridic 12:12, 13 Aprilie 2010
Felicitari si succes! Nu e chiar asa grav, toti incepem de undeva...important e sa vrei sa inveti si daca faci totul cu placere si pasiune, nu vad cum ai putea sa ai probleme. In plus, pe acest forum vei gasi o multime de prieteni care te pot ajuta cu un sfat in spete concrete si nu neaparat ceva atat de general cum vrei tu. Gasesti de asemenea, pe acest site o multime de modele de cereri si contracte. B-)
legea contenciosului administrativ si codul de proc fiscala, OG 5 si OUG 119 ar fi un inceput, insa sincer, daca iei sa le citesti ca pe o carte adormi la primele doua articole. insa ce ai putea sa faci sa te pui in tema este sa frunziresti nishte "tratate", este mult spus, mai ales in privinta procedurii fiscale, pt ca nu prea sunt...eventual la contencios administrativ. insa...cum spunea si radu, pe parcurs faci o tona de studiu si unde dai de perete, dai sfoara in forum...
felicitari si succes
Va multumesc!
Ma bucur si eu pentru tine si sper sa te descurci.Chiar as fi incantata sa-mi spui cum au decurs lucrurile.Ti-as recomanda sa cumperi cartile"Contractele mileniului III" si "Cereri si actiuni in instanta",au si CD cu modelele prezentate si explicate in carti.Eu le-am cumparat,ce-i drept sunt scumpe dar utile.
Eu te sustin moral si colegial, si cu sfaturi atunci cand vei avea nevoie iar eu voi putea.
Poti intra si pe link-ul de mai jos si sustine petitia propusa de mine acolo, daca esti de acord cu ea:
[ link extern ]

Iar in rest, curaj (inclusiv de a intreba daca nu stii ceva, fiindca niciunul dintre noi nu s-a nascut invatat!) si incredere!

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare magyari magyari Anul trecut, prin septembrie am cumparat o masina adusa de afara. Am auzit intre timp destul de multe cazuri, in care taxa de prima inmatriculare a fost ... (vezi toată discuția)
Priceput.ro - am lansat un website care sa te ajute sa ai mai mult timp liber Admin Admin Pentru ca acolo iti poti gasi un instalator, electrician, zugrav, zidar, etc. si orice alt specialist in constructii pentru casa ta. http://www.priceput.ro (vezi toată discuția)
Consilier juridic fara experienta cypyk cypyk urmeaza sa ma angajez consilier juridic si am si eu nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste activitatea desfasurata in acest domeniu. am terminat dreptul ... (vezi toată discuția)