avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Doresc sa ma lămuriți cu următoarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Doresc sa ma lămuriți cu următoarea problema Sunt ...

Bună ziua. Doresc sa ma lămuriți cu următoarea problema Sunt nascuta în 18 01 1964 Am lucrat 20 ani la Rompetrol din care 13 ani grupa2 de munca Am făcut pauza 6 ani și din 2011 pana în 2020 am lucrat ca bugetar Când am dreptul sa beneficiez de pensie normala. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 28 Mai 2021
Varsta de pensionare: 58 ani si 3 luni (Aprilie 2022)

Pentru 13 ani lucrati in grupa a II-a beneficiati de reducerea varstei standard de pensionare cu 4 ani si 4 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virsta de pensionare mohan ioan dan mohan ioan dan cind poate sa iasa la pensie sotia ,daca este nascuta in aprilie 1964 lucreaza din decembrie 1982 si are 18 ani de gr 2 (vezi toată discuția)
La ce varsta pot iesi la pensie? Radu01 Radu01 buna seara! va rog sa imi spune-ti la ce varsta pot sa ies la pensie dupa noua lege, ma incadrez in grupa a II a de munca si am 31,6 ani de grupa a 2-a lucrati ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partial ami_ru ami_ru Buna ziua, O salariata nascuta in februarie 1958 are adeverinta grupa 2 procent 100% pt 6 ani si 8 luni. Astfel varsta de pens. la limita de varsata se ... (vezi toată discuția)