avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă nu am avut permis niciodată și am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă nu am avut permis niciodată și am fost condamnat cu executare ...

Dacă nu am avut permis niciodată și am fost condamnat cu executare pentru conducere fără permis și alcool după cat timp pot susține examenul auto?
Dupa ce o sa va reabilitati.
Asta înseamnă că trebuie să astept 3 ani daca am avut ultima condamnare de 1an 7 luni sau mai mult pentru ca am mai avut una anterioară de 2 ani?
Mergeti la un avocat sa analizeze situatia dvs si sa va spuna cand puteti depune cerere de reabilitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Snupi Snupi Am fost condamnat la 3ani si 6 luni cu suspendare,sa revocat pedeapsa si am fost condamnat la 1 an si 2 luni cu executare,am executat 8 luni din pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Cand pot da pentru permis daca am ispasit o pedeapsa cu executare pt. infractiuni la regimul circulatiei enache_nicolae enache_nicolae buna ziua,ma numesc Enache Nicolae,sunt din iasi si in anul 2011 am fost surprins de catre un echipaj de politie rutiera conducand un autoturism fara a poseda ... (vezi toată discuția)