avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Permis auto varstnic cu boala Parkinson.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Permis auto varstnic cu boala Parkinson.

Permis auto varstnic cu boala Parkinson. Buna ziua, sunt data in judecata de bunicul fiului meu pentru stabilire program vizitare minor. Acest domn in varsta de 74ani, bolnav de boala Parkinson, cu AVC in antecedente si cu Apnee de somn, cere in instanta sa il poata lua pe nepotelul de 5 ani, in lipsa mea, dupa un anumit program. Acest varstnic tremura, nu isi poate desclesta degetele cateodata de pe obiecte, uita, e confuz si distras, simptome date de bolile de care sufera (Parkinson e boala degenerativa neurologica). Are (inca!) permis de conducere B, controalele pentru reavizare permis auto fiind facute superficial, chiar daca omul are hartii ce sa ateste aceste boli, are tratament pentru ceea ce sufera, deci e inregistrat peste tot cu maladiile dansului. Inafara de a cere in acest proces expertiza medicala a dansului, pot cere in vreun fel, sau sesiza pe cineva de la Permise Auto ca acest om ar trebui investigat amanuntit sa nu devina pericol pe sosele, sau pt fiul meu, in ipoteza in care acest batran obtine sa il poata lua de la gradinita?
Cel mai recent răspuns: Anastasia gar , utilizator 12:18, 29 Mai 2021
Spuneti si in instanta de bolile lui, poate il trimite instanta la expertiza, nu stiu.
daca se prezinta el in instanta si il vede judecatorul afectat, nu cred ca va obtine sa il ia, cel putin nu el personal, dar poate obtine drept de vizita.
Daca nu e vizibil afectat sau se prezinta avocatul si obtine sa il ia, atacati oricum hotararea.
Puteti face sesizare la politie, insa daca are acte de apt, nu stiu daca rezolvati .
Ii stiti medicul de familie? El il poate trimite la teste si daca nu le ia, anunta politia.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2021
gi-jane2, moderator
Trimite avocatul la termen si nu pot cere instantei sa observe boli care au fost diagnosticate prin CT, RMN si teste specifice de medici. As vrea ca dr sa isi asume cu subiect si predicat daca acest om e capabil de a avea in grija un copil de 5 ani, el cere in absenta mea! Nu pot juca la ruleta ruseasca siguranta copilului meu pe baza sanatatii mintale a unui bolnav! Instanta poate cere de la spital actele omului? Ca nu cred ca va prezenta el la expertiza toate prezentarile in urgenta avute pt pierderea starii de constienta datorate AVC, crize de HTA, rezultatul cu Apnee de somn si boala Parkinson. Sper sa existe o baza legala astfel incat sa nu isi poata ascunde bolile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2021
Anastasia gar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav parkinson - conducator auto Lulica Lulica Bolnav parkinson - conducator auto Buna ziua, Am un cunoscut, persoana in varsta de 73 de ani, bolnav de parkinson. In ultima vreme semnele bolii au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor persoana imobilizata la pat Andrei Gica Andrei Gica Familia unui pensionar imobilizat la pat din cauza unui accident vascular poate beneficia de vreo indemnizatie pt faptul ca-l ingrijesc pe batran ? Daca da, de ... (vezi toată discuția)