avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sint INTRETINATOR persoana cu handicap sever.. Este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sint INTRETINATOR persoana cu handicap sever.. Este posibil ca ...

Sint INTRETINATOR persoana cu handicap sever.. Este posibil ca soția sa fie titulara unei firme culocatie la aceeași adresa unde locuiesc eu?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:02, 1 Iunie 2021
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie ... Anchi83 Anchi83 Buna ziua.Aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) ... (vezi toată discuția)
Locuinta-dreptul persoanelor cu handicap viovan viovan Locuiesc impreuna cu sotia,fiica si o nepoata intr-un apartament inchiriat de la Consiliul Local , doresc sa-mi raspundeti daca am derptul la scutire totala a ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)