avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... locuinta-dreptul persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

locuinta-dreptul persoanelor cu handicap

Locuiesc impreuna cu sotia,fiica si o nepoata intr-un apartament inchiriat de la Consiliul Local , doresc sa-mi raspundeti daca am derptul la scutire totala a chiriei apartamentului, sau sunt scutit numai eu si restul familiei plateste chirie? Mentionez ca sunt incadrat in gradul 2, accentuat de handicap.

Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 1 Februarie 2019
PAi nu sunt toti chiriasi.. titular de contract banuiesc ca sunteti dvs, persoana cu handicap si probabil ca aveti facilitatea sa nu platiti sau sa platiti mai putin, iar dvs titularul, locuiti cu familia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap dantanase53 dantanase53 Fiica mea in varsta de 22 de ani este incadrata in grad de handicap accentuat - locuind impreuna cu familia. Doresc sa stiu daca in conformitate cu legea, ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav,plateste impozit dupa venitul din chirie? p.anni p.anni Buna seara. Sunt pensionata de boala,cu o indemnizatie dupa handicapul grav pe care il am.Din cauza bolii,locuiesc cu copiii la tara,la ei.In oras am o ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe cladire (apartament) la persoanele cu grad de handicap accentuat vladut2 vladut2 Mama este diagnosticata cu (altzhaimer) grad de handicap accentuat in decembrie 2010. Mama are domiciliul stabil in Craiova, dar datorita faptului ca are ... (vezi toată discuția)