avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Trecere teren intravilan arabil in constructii curti.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Trecere teren intravilan arabil in constructii curti.

Buna ziua,
Doresc sa achizitonez un teren de 1200m2, pe care sa construiesc o casa. Conform certificat de urbanism acesta este intravilan arabil.
Terenul se gaseste pe o strada asfaltata, cu gaze, apa, curent la poarta, avand vecini cu constructii (case).
Va rog sa imi spuneti daca se poate modifica acest teren din intravilan arabil in intravilan constructii curti.
De la primarie nu am reusit sa aflu aceasta informatie ai trebuie sa dau un raspuns, daca merg mai departe sau nu cu achizitionarea terenului

Multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 30 Mai 2021
Cmaria482, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 18:26, 30 Mai 2021
In baza autorizatiei de construire se va schimba in curti constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Transformare - teren intravilan arabil in intravilan construibil MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in satul Capul Piscului, comuna Godeni, Arges. Terenul pe care il doresc este trecut ca fiind [b]\"intravilan ... (vezi toată discuția)
Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)