avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AS DORI SA STIU LEGEA SAU ORDONANTA PRIN CARE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AS DORI SA STIU LEGEA SAU ORDONANTA PRIN CARE SOCIETATILE CU ...

AS DORI SA STIU LEGEA SAU ORDONANTA PRIN CARE SOCIETATILE CU PINA IN 10 SAL ARIATI NU AU NEVOIE DE REGULAMENT INTERN SI SALARIATII DE FISA DE POST.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 30 Mai 2021
Ordonanța de urgență 37/2021.
OUG nr. 37 din 5 mai 2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 53/2003 - Codul muncii
art.241
Regulamentul intern se întocmește de către angajator, cu excepția microîntreprinderilor definite la art. 4 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 346/2004, cu modificările și completările ulterioare, cu consultarea sindicatului sau a reprezentanților salariaților, după caz.


art.4 Legea nr. 346/2004
(1) Întreprinderile mici și mijlocii se clasifică, în funcție de numărul mediu anual de salariați și de cifra de afaceri anuală netă sau de activele totale pe care le dețin, în următoarele categorii:
a) microîntreprinderi - au până la 9 salariați și realizează o cifră de afaceri anuală netă sau dețin active totale de până la 2 milioane euro, echivalent în lei;
.....
Ultima modificare: Duminică, 30 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. eliminarea fisei de post este valabila doar in cazul ... RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua. Eliminarea fisei de post este valabila doar in cazul firmelor cu maxim 9 angajati sau si pentru restul firmelor?Multumesc (vezi toată discuția)
Declaratie imm laviniadumitru laviniadumitru Buna ziua, Trebuie sa completez o declaratie IMM si doresc sa stiu daca ne mai incadram la IMM daca in anul 2011 nr. mediu de angajati a fost de 9 si o C.A. ... (vezi toată discuția)
Criterii intreprindere mica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Ce conditii trebuie sa indeplineasca o societate comerciala pentru a fi considerata intreprindere mica? Dar pentru mijlocie? Multumesc mult! (vezi toată discuția)