avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... A trebuit sa plec de urgenta din Bucuresti si am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

A trebuit sa plec de urgenta din Bucuresti si am cumparat rovinieta ...

A trebuit sa plec de urgenta din Bucuresti si am cumparat rovinieta dupa ce am ajuns la destinatie, desi era in aceeasi zi. Daca m-a prins vreo camera de roviniete si la momentul ala nu aveam, platesc amenda? La valabilitatea ei scri ca incepe din momentul achitarii :-( Deci nu e ca la taxa Pod Fetesti...
Cel mai recent răspuns: Alina2011 , utilizator 08:08, 31 Mai 2021
intr-adevar, nu e similara peajului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca momentul inregistrarii pe camera de filmare care va detecteaza numarul este anterior momentului achitarii taxei de rovinieta, atunci se va considera ca nu ati avut rovinieta si veti primi amenda, cam in citeva luni. Nu conteaza cite camere v-au inregistrat, contraventia este doar una si aceeasi.125RON la jumatate.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
latka, utilizator
multumesc frumos pentru mesaje! O saptamana minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o nelamurire in legatura cu rovinieta,...ex: ... Silviu arad Silviu arad Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu rovinieta,...ex: - Daca astazi circul pe autostrada fara rovinieta,dar o platesc tot astazi in decurs de 4,5 ... (vezi toată discuția)
Am inmatriculat masina astazi si am plecat pe autostrada uitind ... Stoian Jan Stoian Jan Am inmatriculat masina astazi si am plecat pe autostrada uitind sa platesc rovineta am platit o dupa 1 2 ore pentru un an voi plati amenda? (vezi toată discuția)
Am platit taxa pot fetesti si mi-a venit amenda pentru neplata ShummY ShummY Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor. Am platit taxa de la ... (vezi toată discuția)