avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am cumparat in anul 1992 de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am cumparat in anul 1992 de la o mostenitoare o casa ...

Buna ziua. Am cumparat in anul 1992 de la o mostenitoare o casa cu teren iar in contractul de v-c este specificat faptul ca terenul este atribuit in folosinta pe durata existentei constructiei. Din acest motiv, terenul este inregistrat la taxe locale ca fiind in folosinta. Se poate obtine titlu de proprietate pe acest teren prin uzucapiune sau printr-o alta modalitate? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Act de mana din 1974, valabilitate dobresenciucp dobresenciucp Daca in 1974 sa incheiat un act de mana vanzare-cumparare pe baza de martori si Cod Numeric Personal ; in ziua de astazi in istantele de judecata actul ... (vezi toată discuția)
Terenul pe care este contruita casa badmar badmar Buna ziua, Tatal meu a cumparat o casa in baza legii nr. 4 din 1973 iar in anul 1992 a solicitat si obtinut (prin decizia prefecturii) atribuirea in ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)