avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce urmeaza dupa aceasta solutie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce urmeaza dupa aceasta solutie?

Daca puteti sa ma lamuriti si in chestiunea aceasta. Am facut o plangere solutiei de neurmarire/netrimitere in judecata a spitalului roman. Am fost la judecatorie si m-am reprezentat singur deoarece baroul Neamt nu mi-a raspuns la cererea facuta online iar solutia data pe scurt este: Admite plângerea formulată de petentul Dumitraş Claudiu, şi, în consecinţă În temeiul art. 341 alin. 7 lit. b din Codul de procedură penală desfiinţează soluţia de clasare a cauzei privind săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1 C.p. şi vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin.1 C.p. din cuprinsul ordonanţei nr. 4235/P/2019 din data de 11 februarie 2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, soluţie menţinută prin ordonanţa nr. 19/II/2/2021 din 05 aprilie 2021 a prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman , urmare a respingerii plângerii formulate şi trimite cauza procurorului în vederea completării urmăririi penale Potrivit art. 275 alin. 3 NCPP cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din Camera de consiliu azi, 28 mai 2021.
Ce urmeaza de acum? Se va deschide proces penal spitalului? Eu am probleme cardiace grave si am cerut sa fiu constituit ca parte civila in proces si sa imi plateasca daune morale. Intentionez sa ma tratez in alta tara. daca mi se face dreptate. Cat ar mai putea sa mai dureze? Ce inseamna trimite cauza procurorului în vederea completării urmăririi penale?
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 23:48, 31 Mai 2021
Bună ziua,

Înseamnă că s-a retrimis dosarul la procuror pentru completarea dosarului penal, după care se va trimite iar la judecătorul de cameră preliminară. Judecătorul a apreciat probabil că probatoriul nu este suficient de bine administrat.
Cam cat ar putea sa dureze si ce se va intampla la judecatorul de camera? Va incepe procesul penal cu spitalul?

Cristina Filimon a scris:

Bună ziua,

Înseamnă că s-a retrimis dosarul la procuror pentru completarea dosarului penal, după care se va trimite iar la judecătorul de cameră preliminară. Judecătorul a apreciat probabil că probatoriul nu este suficient de bine administrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa trimit o plângere adresată judecătorului de cameră ... utilizator16eu utilizator16eu Trebuie sa trimit o plângere adresată judecătorului de cameră preliminară împotriva soluţiilor de neurmărire sau de netrimitere în judecată . Unde ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)