avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sa trimit o plângere adresată judecătorului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sa trimit o plângere adresată judecătorului de cameră ...

Trebuie sa trimit o plângere adresată judecătorului de cameră preliminară împotriva soluţiilor de neurmărire sau de netrimitere în judecată . Unde anume se afla acest judecator la parchet sau la judecatorie? La cine sa trimit plangerea prin posta?
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2021
utilizator16eu, utilizator
La judecătorie se afla.
Nu este judecator de instrucție adică procuror cum este în sistemul francez de drept.
Sistemul.de drept penal.actual.este de profunda inspirație, dar neinspirat total, după parerea mea, după sistemul de dreptul penal francez.
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
O adresati judecătorului de cameră preliminară de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.
Am trimis prima data la prim procurorul de la parchetul Roman. care mi-a respins plangerea Acum unde trimit? La judecatoria Roman sau la Parchetul Roman? Domnul avocat de sus mi-a spus ca la judecatorie.
La judecatorie v-am spus si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cale să aleg: plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată sau urgentarea soluționării plângerii? Annddrei Annddrei Am făcut plângere în calitate de persoană vătămată împotriva măsurilor și actelor de neurmărire penală ( art. 336 și urmarea C.p.p. ) ale ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)